Oferte Remorci

SAGEMSERV
Centrul de vanzari remorci, Valcea! Calitatea ne reprezinta! Remorci de cea mai buna calitate!
 • SC. SAGEMSERV S.R.L
  0763 676 015
  0350 524 609
 • Calitate garantata
  Remorcile noastre sunt produse in Germania si au un nivel ridicat al calitatii.
 • Carlige si Accesorii
  Poti procura piese auto de calitate pentru remorca ta direct de la noi.

Lista de remorci importate din Germania.

HA - Aluminium 1250 euro

Platforme HA din Humbaur sunt construite cu un cadru unic / constructie platforma poarta realizate din aluminiu anodizat si stabil. 15 mm-grosime podea speciale din lemn cu strat antiderapant rasina fenolica, ca este multi-lipit pentru a face rezistent la apa, este echipat pentru toate utilizarile.

Datorita constructiei deosebite, podeaua este introdus în platforma portile laterale si poate fi înlocuit fara nici o problema.


KFT -2000 euro

Transportatorul vehicul mic (KFT), a fost proiectat pentru a transporta masini mici, sau, de asemenea, pâna la trei motociclete. Cadrul si sasiul KFT sunt zincat la cald. Autovehiculelor sunt încarcate pe KFT cu doua scânduri speciale realizate din tabla de aluminiu checker..

De încarcare este usor si fara probleme, datorita înaltimii de încarcare redusa de 500 mm. La etajul al KFT nostru este fabricat din fenolici filmate multi-lipit lemn rasina..


H Startrailer 900 euro cu prelata

Pentru constructorii de case si gradinari hobby remorca Star este o necesitate. Este ajutorul ideal pentru eliminarea de deseuri de gradina, de mici dimensiuni sau obiecte aruncate pur si simplu.

Poarta platforma sofisticata / construirea cadru realizat din profile de aluminiu anodizat speciale face ajutor indispensabil pentru multe utilizari. Clapeta din spate este dotata cu sisteme de închidere înecat elegant.


Car transporter IMOLA 2900 EUR0

IMOLA este modelul entry-level, printre transport vehicul noastre. Întregul cadru si sasiul de acest model sunt, desigur, zincate la cald. Încarcare de automobile se face prin intermediul unor scânduri de încarcare stabile realizate din tabla de aluminiu, care sunt checker agatat în cadrul direct în spate si, astfel, sunt optim asigurate împotriva alunecari.. datorita înaltimii de încarcare extrem de scazute de 435 mm, cu IMOLA.


Winner 650 EURO

Remorca pentru uz privat. Unic la Winner sunt inelele sale cravata-jos. Ele nu sunt fixate în podea ca si cu alte modele, doar pe peretii laterali. Astfel, podeaua nu necesita foraj si ramâne protejata pe termen lung si ramâne rezistenta la intemperii.


HM Motorcycle transporter 950 EURO

Remorca motocicleta este atractiva datorita unui design si orientata spre detalii. Echipat cu sine stand doua si o rampa de încarcare, HM este gata de a detine si de transport doua motociclete.

Cadrul si sasiu sunt, de asemenea, zincat la cald cu acest model. Datorita înaltimi de încarcare redusa de 500 si 510 mm, în combinatie cu rampa de incarcare dimensionat amplu, care are o latura de protectie..


HK - 2400 euro

The single-axle plywood box is attractive with its sophisticated detailed solutions and ist versatile usage possibilities. The frame and chassis are made of hot-dip galvanized steel and give the plywood box series a long service life.

The side walls are made of 15 mm multilayer wood with special plastic coating which, if desired, can be covered with your company's advertising for an additional charge. The roof...